Wij zijn Formic Mind

Een digitaal bureau van hoogopgeleide gedreven programmeurs. Wij staan voor kwaliteit en geloven dat investeren in iets goeds altijd uitbetaalt.

Wij stellen hoge eisen aan onze software- en websolutions. Daarom is usability, snelheid en het goed functioneren van de applicatie altijd ons uitgangspunt bij het nemen van beslissingen over inhoud en design. Wij zijn gepassioneerd over the Big Picture, en vanuit ons abstracte denkvermogen dagen we onszelf altijd uit om ieder puzzelstukje op zijn plek te laten vallen.

Hierdoor bieden wij u de beste e-commerce-, web- en softwaresolutions die uw bedrijf in staat stellen te innoveren en door te groeien in een alsmaar veranderende online wereld.

Visie
Wij luisteren naar uw wensen om zo te ontdekken wat u nodig heeft.

Dankzij onze veelzijdige technische expertise kunnen wij u precies vertellen hoe u uw klanten het beste kunt bedienen op een manier die aansluit bij uw businessmodel. Door met u samen uw bedrijfsdoelen in kaart te brengen stellen wij een duidelijke strategie op voor de bouw van een platform die ook in de toekomst uitstekend aan uw functionele eisen blijft voldoen.

Design
Wij ontwerpen vanuit een content first standpunt met het accent op usability en conversie

Naast uw functionele eisen is inhoud van bepalende invloed op het uiteindelijke ontwerp. Met het oog op "content first" bespreken wij hoe we uw design wensen mee kunnen nemen, zonder dat deze botsen met usability-standaarden en -conventies. Op deze bouwstenen ontwikkelen wij voor u een prototype.

Doorontwikkeling
Wij helpen u mee te groeien met evoluerende bedrijfsdoelen en verbeterende technologiƫn

Goed resultaat wordt bereikt door geleidelijk door te ontwikkelen op de solide fundamenten van het platform. Door het prototype onderhevig te stellen aan usability testing, verfijnen we het ontwerp nog voor het project live gaat. Maar ook hierna bieden zich kansen om te blijven innoveren. Zo kan het project uitgebreid worden bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsdoelen, om op de feedback van uw eindgebruikers in te spelen, of om optimaal gebruik te maken van verbeterende technologische mogelijkheden.

Tools en Oplossingen

Al onze tools en oplossingen zijn marktleiders in hun segment. Dezen zijn zorgvuldig geselecteerd om ons optimaal te ondersteunen in onze werkzaamheden wat op zijn beurt leidt tot het beste resultaat voor onze klanten.

Hoe ziet de toekomst van uw bedrijf eruit in een alsmaar veranderende digitale wereld?
Formic Mind denkt hier graag met u over mee.

Neem direct contact op
E-mail vrijblijvend voor meer informatie